Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά διακινητών ναρκωτικών


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας σε Αττική, Ιωάννινα και Αιτωλοακαρνανία για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην εγχώρια αγορά, καθώς και στις κλοπές οχημάτων.

Έως αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί επτά άτομα, έξι αλλοδαποί και ένας Έλληνας, ενώ έχουν κατασχεθεί 73 κιλά κάνναβης που βρέθηκαν σε διαλυτήριο αυτοκινήτων σε περιοχή της Δυτικής Αττικής. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος Ι.Χ αυτοκινήτων και φορτηγών που είχαν κλαπεί, καθώς και εκατοντάδες εξαρτήματα, ανταλλακτικά οχημάτων, άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας.

Επίσης, σε έρευνες που έγιναν σε οικίες και οχήματα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τρία πιστόλια, φυσίγγια και μεγάλο αριθμό πλαστών εγγράφων, σφραγίδων, ταυτοτήτων και κλειδιών αυτοκινήτων.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!