Θεσσαλονίκη: Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων σήμερα, στη Νέα Παραλία!



Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σήμερα και στη Θεσσαλονίκη θα στηθεί μία ξεχωριστή γιορτή για τα ζωάκια με παιχνίδι, μουσική, κληρώσεις, εκπαίδευση και δώρα .
Η φιλοζωική οργάνωση Noiazomai Animal Rescue, η Farmina Pet FoodsHellas, το Οικόπολις - μια παράλληλη πόλη και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία σας περιμένουν στην πιο όμορφη γιορτή (μαζί με τους μικρούς μας φίλους) στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Όπως αναφέρει η οργάνωση Noiazomai Animal Rescue της Θεσσαλονίκης «Η Farmina Pet Foods Hellas εκτός από τις εξαιρετικές τροφές της ( που ΔΕΝ δοκιμάζονται σε ζώα) μας επιφυλάσσει εκπλήξεις που δεν τις έχει μαρτυρήσει ακόμα!», ενώ επίσης μαθαίνουμε πως στο σημείο θα βρίσκεται «Ο κτηνίατρος κος Νίκος Δασκαλόπουλος θα μας μιλήσει για τον ιό της Λοιμώδους Περιτονίτιδας στις γάτες».
Επιπλέον θα συζητηθούν θέματα που αφορούν επιθετικούς σκύλους. «Κακοί χαρακτήρες ή ευθύνη και των κηδεμόνων; Μπορούν να εκπαιδευτούν και να συμβιώσουν με τον άνθρωπο; Ο κος Αργύρης Γέρου από το Rottweiler Greek DogsCenter Εκπαιδευση Εκτροφη με την μεγάλη εμπειρία του μας δίνει τις απαντήσεις».
Σήμερα στη Νέα Παραλία από τις 18:00 έως τις 21:00!
Δείτε ΕΔΩ το event. 




typosthes.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!