Κορδελιό: Η αναπνοή είναι δικαίωμα και το διεκδικούμε.... της Σαμαρτζίδου Μαρίνα


Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.
Πως αλλιώς να το πούμε;;;;
σε ποιά γλώσσα ;;;
Πως να ακουστεί η φωνή μας;;;;
η κραυγή μας;;;;
Πόσο ακόμα θα αναπνέουμε αέρα εμπλουτισμένο με διαφόρων ειδών χημικά;;;;
Κι όποιος πει ότι η δυσοσμία που καθημερινά μας ταλαιπωρεί και μας δηλητηριάζει είναι απλά μια όχι και τόσο ευχάριστη οσμή, να μας το τεκμηριώσει, να γίνει έρευνα από επιστήμονες από ιατρούς, χημικούς και να βάλουν την υπογραφή τους στο έγγραφο αυτό, με το να βγαίνουν οι αρμόδιοι και να αθωώνουν καταστάσεις έτσι αβασάνιστα το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας εξοργίζουν περισσότερο.
Είμαι κάτοικος Ελευθερίου Κορδελιού εδώ και 40 χρόνια και κανένας δεν μπορεί και δεν θα καταφέρει να με πείσει πως είμαστε πολίτες Β' κατηγορίας επειδή έτυχε να κατοικούμε κοντά σε βιομηχανίες, οι τοπικοί άρχοντες που με την ψήφο μας έχουν καταλάβει θέσεις είναι υποχρεωμένοι να μεριμνήσουν για εμάς και τα παιδιά μας και αν οι ίδιοι δεν είναι σε θέση, τότε να προσφύγουν στην Περιφέρεια Kεντρικής Μακεδονίας και στην κεντρική εξουσία, είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί λύση, όποια κι αν είναι αυτή, όσο κι αν κοστίζει.... γιατί οι ανθρώπινες ζωές είναι ανεκτίμητες.
Οι δημότες είναι επί ποδός, συγκεντρώνουν υπογραφές, ζητούν πορείες διαμαρτυρίας, ζητούν να κλείσουν τα σχολεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας που καθημερινά τα παιδιά μας την ώρα που πηγαίνουν στο σχολείο τους εισπνέουν αυτή την αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Τι άλλο ακόμα περιμένετε για να κινητοποιηθείτε σοβαρά ;;;;
Δεν φτάνει τόση αγανάκτηση;;;;
Γιατί πάντοτε σπρώχνουμε τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα;;;;
Γιατί όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι, μαγικά κάποιος τότε δίνει τη λύση;;;;;
Η παρέμβαση της τελευταίας στιγμής δεν υποδηλώνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης , ούτε πράξη ηρωισμού, ούτε καλύπτει την ανεπάρκεια μιας μεγάλης περιόδου , να το λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας , όλοι όσοι έχετε ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Κορδελιό: 14/10/2016 
Σαμαρτζίδου Μαρίνα
κάτοικος Κορδελιού


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!