Ξυδάκης: Είμαι εταίρος, όχι σύντροφος με τον Πάνο Καμμένο

«Δεν αισθάνομαι σύντροφος με τον Πάνο Καμμένο. Είμαστε εταίροι σε μια κυβέρνηση. Σύντροφος είσαι με  αυτούς που έχεις μεγαλώσει και ωριμάσει πολιτικά και μοιράζεσαι ένα κοσμοείδωλο σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινή προσφώνηση κατά την έναρξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ του πρόεδρου των ΑΝΕΛ.

 

«Η σύμπραξη κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ προσέδωσε μια πολιτική σταθερότητα στο σχήμα αυτό και στη χώρα», έσπευσε να προσθέσει ο Νίκος Ξυδάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

Οσον αφορά τους «53», ο Νίκος Ξυδάκης ανέφερε πως δεν απειλούν την κυβερνητική συνοχή. «Τι είναι οι «53», ο μπαμπούλας;»,σημείωσε χαρακτηριστικά., ενώ για τους πλειστηριασμούς ανέφερε πως δεν είναι πολιτική της κυβέρνησης να κάνει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. «Δεν συμβαίνουν κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.

 


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!