Ο Καμμένος ήταν έτοιμος (για άλλη μια φορά) να ρίξει την κυβέρνηση

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τις αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών, ο κ. Καμμένος προχώρησε σε - ουκ ολίγες- πομπώδεις εμφανίσεις, δηλώσεις και συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο, ενώ είχε προκαλέσει πονοκέφαλο στη κυβέρνηση, λέγοντας πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός του είχε κάνει λόγο, για διάλογο από μηδενική βάση με την Εκκλησία.

Τώρα, εκ των υστέρων και αφού η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και Εκκλησίας "σιγόσβησε", ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προχώρησε σε μία μάλλον εκ του ασφαλούς δήλωση, η πιθανότητα υλοποίησης της οποίας ακυρώνεται προφανώς εκ του αποτελέσματος.

Στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, σε σχετική ερώτηση για το τι θα έκανε αν ο αρχιεπίσκοπος ζητούσε να πέσει η κυβέρνηση απάντησε, πως "αν επέμενε η κυβέρνηση κι έλεγε ότι αγνοούμε την Εκκλησία, και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά, με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, δεν θα στήριζα την κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον πρωθυπουργό και τον αρχιεπίσκοπο".

Όσον αφορά στα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας ο κ. Καμμένος είπε ότι "δεν πρόκειται να μειωθούν ούτε ένα ευρώ".


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!