Η Μέρκελ ευχαριστεί τον Σύρο που βοήθησε στον εντοπισμό του τρομοκράτη

Η αστυνομία στη Γερμανία ανακοίνωσε εχθές ότι συνέλαβε έναν άντρα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την προετοιμασία βομβιστικής επίθεσης. Η Άνγκελα Μέρκελ διαμέσου του εκπροσώπου της  ευχαρίστησε δημοσίως τον Σύρο πρόσφυγα ο οποίος συνέβαλε  στον εντοπισμό και τη σύλληψη του άντρα.

«Ο Σύρος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Leipzig το πρωί της Δευτέρας, βάζοντας τέρμα σε ένα διαφαινόμενο θρίλερ. Τις ευχαριστίες μας και την αναγνώρισή μας στον άνδρα από τη Συρία που ενημέρωσε την αστυνομία για τον τρομοκράτη».

Ο Σύρος, που κράτησε την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους, αναγνώρισε τον συμπατριώτη του, ο οποίος ήταν γνωστό στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους και αμέσως έσπευσε να ενημερώσει τις γερμανικές αρχές, αποσοβώντας ένα πολύνεκρο χτύπημα.

Ο 22χρονος ύποπτος Ζαμπέρ Αλμπάκρ, θέλησε να διαφύγει από το σπίτι του το Σάββατο και προκειμένου να εντοπιστεί, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση της αστυνομίας. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τα εκρηκτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του, ήταν «πιο επικίνδυνα από το ΤΝΤ».



Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!