Ή Κ.Ο.Β ΚΚΕ Ωραιοκάστρου καταγγέλει τους υπεύθυνους τοπικής ιστοσελιδας

                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΒ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ του ΚΚΕ

Η ΚΟΒ Ωραιοκάστρου του ΚΚΕ καταγγέλλει τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας «oraiokastro24.gr», αλλά και άλλα τοπικά μέσα που αναπαρήγαγαν τη σχετική «είδηση», για την αντιστροφή της αλήθειας και τη μαύρη ρατσιστική προπαγάνδα που υπηρετούν.
Συγκεκριμένα παρουσίασαν ως εξής την είδηση για το τροχαίο στο κέντρο προσφύγων ΦΕΣΣΑ στο Ωραιόκαστρο, με δύο νεκρούς και ένα τραυματία πρόσφυγες από τη Συρία:
«Ληστεία… και ένταση στο χώρο του ΦΕΣΣΑ.
Μετανάστες υποχρέωσαν διερχόμενο όχημα να σταματήσει …ανάγκασαν τον οδηγό του πολυτελούς αυτοκινήτου να κατέβει δια της βίας και τον λήστεψαν, τον προπηλάκισαν και εν συνεχεία έκαψαν το αυτοκίνητό του..»
Επιχειρείται έτσι, ακόμα και ένα τραγικό τροχαίο να αξιοποιηθεί με άθλιο τρόπο, για να θεριέψει η ξενοφοβία και ο ρατσισμός, να «νομιμοποιηθεί» η βία σε βάρος προσφύγων και μεταναστών.
Η ΚΟΒ Ωραιοκάστρου του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής μας να καταδικάσουν και να βάλουν στο περιθώριο τέτοιες φωνές, να δυναμώσουν το κίνημα αλληλεγγύης στους ξεριζωμένους εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων πρόσφυγες και μετανάστες.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ  ΣΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ


                               Το Γραφείο Τύπου
                                της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!