Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στις Βρυξέλλες για ΒΟΜΒΑ σε σιδηροδρομικό σταθμό- ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ και ΠΑΝΙΚΟΣ

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στις Βρυξέλλες μετά από πολλαπλές τηλεφωνικές απειλές για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε αιματηρό ανθρωποκυνηγητό στον δήμο του Σκαρμπέεκ. Ο Βόρειος Σταθμός δεν είναι το μόνο κτίριο που εκκενώθηκε, αφού τελικώς απειλή έγινε και για το κτίριο Portalis, έδρα του εισαγγελέα των Βρυξελλών.
 
portalis.jpgaa.jpg


Κτίριο Portalis

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες στο κτίριο Portalis δεν απέδωσαν τίποτα. Στον Βόρειο Σιδηροδρομικό Σταθμό έχουν σπεύσει ισχυρές μονάδες της Αστυνομίας και του στρατού. Πριν από λίγο, είκοσι εξειδικευμένοι αστυνομικοί μπήκαν στο σταθμό για να προχωρήσουν στην πρώτη αναζήτηση ευρημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Νότιος Σταθμός (Gare du Midi) ετέθη σε επιφυλακή.
57f4e9b1cd70e9985fea2aa9.jpg
 
twitter.jpg
Εν τω μεταξύ, πριν από περίπου μία ώρα στον παρακείμενο δήμο του Σκαρμπέεκ, σημειώθηκε ανθρωποκυνηγητό, για τη σύλληψη υπόπτου για τρομοκρατία, το οποίο κατέληξε στον τραυματισμό με μαχαίρι δύο αστυνομικών, στον λαιμό και στην κοιλιακή χώρα. Τον ύποπτο σταμάτησε άλλη περίπολος πυροβολώντας τον στα πόδια.
 
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου, μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται σύνδεση των δύο περιστατικών, αλλά οι αρχές δεν έχουν προβεί σε ανακοινώσεις.
 
ΒΟΜΒΑ.jpg

 
ΦΩΤΟ: Twitter

Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας