Κρέμασαν αλλοδαπό στην Πλατεία Κλαυθμώνος


Ένα σοκαριστικό περιστατικό που δεν το χωρά ανθρώπινος νους έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (08/10) στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι το απόγευμα του Σαββάτου δύο αλλοδαποί, ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός κρέμασαν ζωντανό έναν άλλον αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας πολίτης κατήγγειλε ότι ένας άνδρας είναι κρεμασμένος από τα δέντρα που βρίσκονται στην πλατεία δίπλα ακριβώς από το κτήριο όπου φιλοξενείται το υπ. Εσωτερικών.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίο είδαν το άψυχο σώμα του άνδρα να κρέμεται από το δέντρο και ο 35χρονος και ο 52χρονος να κάθονται από κάτω.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις μεθυσμένοι αλλοδαποί προέβησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς... έπαιζαν και πώς προσπάθησαν να κατεβάσουν τον άτυχο άντρα, αλλά δεν τα κατάφεραν. 
Στα χέρια της αστυνομίας υπάρχει μαρτυρία ενός άνδρα σύμφωνα με την οποία και οι τρεις ήταν μεθυσμένοι και πως οι δυο κρατούμενοι κρέμασαν το θύμα στο δέντρο με τη συγκατάθεσή του!

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!