Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου στην περιοχή της ΓαλήνηςΩραιόκαστρο, 13.10.2016

Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου
στην περιοχή της Γαλήνης

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία φυσικού αερίου ΕΠΑ Θεσσαλονίκης έπειτα από σχετική συνάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της εταιρίας Λεωνίδα Μπακούρα προτίθεται να πραγματοποιήσει επέκταση του δικτύου της στην περιοχή της Γαλήνης.

Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο γραφείο πρωτοκόλλου του δήμου (ισόγειο δημαρχείου) καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι προκειμένου να διαπιστωθεί το ενδιαφέρον των πολιτών και να προχωρήσει η διαδικασία.

Η μέγιστη προσέλευση των πολιτών θα βοηθήσει στη γρήγορη ανταπόκριση της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου στη συντομότερη σύνδεση της συγκεκριμένης περιοχής με το δίκτυο φυσικού αερίου.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!