“Ξεκλείδωσε” η ακίνητη περιουσία του Πάνου και Στέφανου Μαρινόπουλου


Ο γνωστός ποινικολόγος κ Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δελτίο τύπου, ανακοινώνει ότι οι εκδοθείσες απο το Πρωτοδικείο Αθηνών, προσωρινές διαταγές, με τις οποίες απαγορεύθηκε η μεταβολή της ακίνητης περιουσίας του Πάνου και Στέφανου Μαρινόπουλου, δεν έχουν εκτελεστότητα. Συγκεκριμένα αναφέρει στο δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μιχάλη Δημητρακόπουλου πληρεξούσιου δικηγόρου του Πάνου και Στέφανου Μαρινόπουλου


Οι εκδοθείσες προσωρινές διαταγές του Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) με τις οποίες απαγορεύτηκε προσωρινά, η μεταβολή της νομικής και πραγματικής κατάστασης της ακίνητης περιουσίας του Πάνου και Στέφανου Μαρινόπουλου, έπαψαν να έχουν εκτελεστότητα.
Η οικογένεια Μαρινόπουλου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης επαναβεβαιώνει ότι κατέβαλε και θα καταβάλει και στο μέλλον κάθε δυνατή προσπάθεια (με εγγύηση – ήδη – και την ατομική της περιουσία στο πλαίσιο της συμφωνίας εξυγίανσης), ώστε συμμέτρως να ικανοποιηθούν οι πιστωτές, οι εκμισθωτές, και οι εργαζόμενοι, και συγχρόνως να διασφαλιστεί ότι δεν θα απωλεσθεί καμμία θέση εργασίας. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!