Νέα προειδοποίηση από τους δανειστές για τεμπέληδες υπουργούς

Κομπλιμέντα για την Ελλάδα και βολές κατά υπουργών για καθυστέρηση στις μεταρρυθμίσεις. Μετά τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχουν κάποια υπουργεία που προχωρούν γρήγορα και άλλα καθυστερούν τις μεταρρυθμίσεις, ήρθε δεύτερη βολή από τον επικεφαλής του ESM.  

O Κλάους Ρέγκλινγκ σε συνέντευξή του στο Bloomberg υποστήριξε πως “υπάρχουν καθυστερήσεις και μικροεμπόδια, καθώς δεν στηρίζουν όλοι στην κυβέρνηση το πρόγραμμα, αν και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας το στηρίζουν”.

Πρόκειται για τη δεύτερη προειδοποιητική βολή και ασφαλώς μόνο τυχαία δεν είναι. Μάλιστα αν ληφθούν υπόψη πως το προσεχές διάστημα θα γίνει ανασχηματισμός, πως ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε τους υπουργούς του πως θα κριθούν από το έργο τους, την προτροπή του πρωθυπουργικού εξαδέλφου Γιώργου Τσίπρα για απαλλαγή της κυβέρνησης από τα βαρίδια, γίνεται αντιληπτό ότι οι υπουργοί που καθυστερούν τις μεταρρυθμίσεις θα έχουν πρόβλημα στον επόμενο ανασχηματισμό.
 

Θανάσης Λυρτσογιάννης


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!