Υπόθεση Μπεν: Οι Αρχές ζητούν να κατεδαφιστεί ένα δωμάτιο του σπιτιού στην Κω

Άδεια για να κατεδαφίσουν ένα δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο μικρός Μπεν με την οικογένειά του στην Κω το 1991, ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη οι βρετανικές Αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε, το κτίσμα αυτό προστέθηκε στο χωράφι μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror, o επιθεωρητής Τζον Κάζινς εμφανίζεται αισιόδοξος με την πορεία που διεξάγονται οι έρευνες και περιμένει ότι θα δοθεί η έγκριση για κατεδάφιση του δωματίου από τον ιδιοκτήτη.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Μπεν δηλώνει «συγκλονισμένη» με τις προσπάθειες των εθελοντών, οι οποίοι βοηθούν για την ανεύρεση του πτώματος του εξαφανισμένου βρέφους.

Η αστυνομία έχει ένα ακόμη στοιχείο, ένα ζευγάρι σανδάλια, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες. Τα σανδάλια αυτά κατασκευάστηκαν από έναν ντόπιο τσαγκάρη την περασμένη εβδομάδα και είναι πανομοιότυπα με αυτά που φορούσε το βρέφος τη μέρα της εξαφάνισής του.

Ένα μικρό κομμάτι δέρμα βρέθηκε το 2012, αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί με την υπόθεση του Μπεν.


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!