Θεσσαλονίκη: Τσέπωναν τα χρήματα λογαριασμών δυο ιδιοκτήτες πρακτορείου ΟΠΑΠΘεσσαλονίκη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκαν δεκάδες περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών από δύο άτομα, που διατηρούσαν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών
Με την ανάρτηση αφισών για την υποτιθέμενη εξόφληση λογαριασμών και με τη χρήση πλαστής σφραγίδας, παραπλανούσαν τους πελάτες τους
Εξαπάτησαν (26) πολίτες, αποκομίζοντας συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 7.000 ευρώ
Εξιχνιάστηκαν έπειτα από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης, πλήθος περιπτώσεων απάτης σε βάρος πολιτών, που αφορούσαν σε υποτιθέμενη εξόφληση λογαριασμών.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 69 και 44 ετών (γυναίκα – άντρας αντίστοιχα), για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και απάτης κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών, είχαν αναρτήσει στην πρόσοψη καταστήματος (πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών), που διατηρούσαν, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, αφίσες εξόφλησης λογαριασμών διαφόρων εταιρειών, χωρίς να έχουν παραγματοποιήσει σχετικές συμβάσεις με αυτές, καταρτίζοντας επιπλέον, σχετική πλαστή σφραγίδα.
Με τον παραπάνω τρόπο, κατόρθωσαν να αποσπάσουν από (26) πολίτες, από τα μέσα του 2014 έως τα τέλη του 2015, το συνολικό χρηματικό ποσό των (7.370,12) ευρώ, για υποτιθέμενες εξοφλήσεις λογαριασμών, οι οποίες ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν.
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!