Ν.Δ.: Έτοιμοι στο Μαξίμου να αμφισβητήσουν ακόμη και τη δημοσκόπηση της «Αυγής»

«Ο πανικός του Μεγάρου Μαξίμου ξεχειλίζει. Είναι πλέον έτοιμοι να αμφισβητήσουν ακόμη και τη δημοσκόπηση της εφημερίδας “Αυγή”», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή σχόλιο κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου για τις δημοσκοπήσεις.

«Είναι προφανώς ξεκομμένοι από τον ελληνικό λαό, που βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα υπερφορολόγησης, ανεργίας και εκτροπής», τονίζει η Πειραιώς, αναφερόμενη στην κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τη Ν.Δ., «η κοινωνία ζητεί έξοδο από την κρίση» καθώς και «εκλογές, για να απαλλαγεί από την πιο επικίνδυνη και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος».

Νωρίτερα και με αφορμή τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου υπενθύμιζαν την απόκλιση που είχε καταγραφεί στις προβλέψεις των δημοσκοπήσεων για τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου και του δημοψηφίσματος.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!