Κυρ. Μητσοτάκης: Είστε ο πιο ψεύτης, ανίκανος, αποτυχημένος Πρωθυπουργός

«Η ταυτότητά σας γράφει ότι είστε ο πιο ψεύτης, ανίκανος, αποτυχημένος Πρωθυπουργός», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον Αλ. Τσίπρα, κατά τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Επανέλαβε επίσης ότι «κάθε μέρα που περνάει, το τίμημα από την παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην εξουσία είναι πολύ βαρύ».

Απαντώντας στον κ. Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι υπάρχει «σκάνδαλο Siemens», καλώντας την κυβέρνηση «αν δεν της αρέσει ο συμβιβασμός που έχει επιτευχθεί, να τον καταργήσει». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι κανείς δεν του χάρισε τηλεφωνικό κέντρο, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι ψεύδεται και ότι είναι «πιο παλιός από το παλιό».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «χυδαία» την αντιπολιτευση του κ. Τσίπρα μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Είπε επίσης ότι εκείνος εκλέχθηκε στην ηγεσία της Ν.Δ. με την ψήφο 400.000 πολιτών, ενώ όταν ο Πρωθυπουργός τον διέκοψε, του απάντησε «τον ενικό να τον χρησιμοποιείτε στους υπουργούς σας, όχι ψευτομαγκιές σε εμένα». 

Εν συνεχεία, ο προέδρος της Ν.Δ., αναφέρθηκε στις σπουδές του, συγκρίνοντάς τες με αυτές του κ. Τσίπρα, ενώ επεσήμανε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό πως «όταν εγώ εργαζόμουν, εσείς κάνατε κομματικές ασκήσεις».

«Μας ενδιαφέρει πώς θα επανέλθει η οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης. Θα συνεχίσω διεκδικώντας την ενότητα της πατρίδας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, καλώντας εκ νέου τον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές.

Στάθηκε εξάλλου στην ανάγκη μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγή, εκτιμώντας ότι είναι απαραίτητη για την ανάταση της χώρας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!