Δικαίωση του... “προφήτη” Βασίλη Λεβέντη: Στη ΝΔ ο Γιάννης Καλλιάνος

Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις μιας μετεγγραφής που ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε “προβλέψει” από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του Γιάννη Καλλιάνου από το κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ενώ σε λίγο αναμένεται να συναντηθεί και με τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Η συνεργασία του πρώην εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων με τη Νέα Δημοκρατία, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων τον περασμένο Αύγουστο μετά από έντονη διαφωνία που είχε με τον Βασίλη Λεβέντη για την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.

Ο Βασίλης Λεβέντης από την πρώτη στιγμή μιλούσε για επικείμενη μετακίνηση του Γιάννη Καλλιάνου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!