Για απεργία χωρίς αιτήματα κατηγορεί τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας το ΥΠΟΜΕΔΙ

Για απεργία χωρίς αιτήματα κατηγορεί τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας το υπουργείο Υποδομών σημειώνοντας ότι απειλούν με ομηρία χιλιάδες ταξιδιώτες «απλώς για να 'υπηρετήσουν' μικροκομματικά παιγνίδια και σκοπιμότητες». Τους καλεί σε διάλογο ακόμα και σήμερα, ενώ αφήνει αιχμές και κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο στη συνάντηση της Παρασκευής και σε ερώτηση του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη για τα συγκεκριμένα αιτήματα του κλάδου των ελεγκτών, η απάντηση που έδωσαν οι εκπρόσωποι των ελεγκτών ήταν ότι δεν έγινε διαβούλευση για το νομοσχέδιο της ΥΠΑ και ότι πιάστηκαν εξαπίνης.

Ο κ. Σπίρτζης απέδωσε κομματικά κίνητρα στην απεργία καθώς δεν διατυπώθηκαν συγκεκριμένα αιτήματα.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα, όταν το Σωματείο Ελεγκτών εξέδωσε δελτίο τύπου για τη συνάντηση και σχεδόν ταυτόχρονα το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «προτρέπει» τους ελεγκτές να μην απεργήσουν.

«Οι μάσκες έπεσαν. Τα πρόσωπα, οι κομματικές στοχεύσεις και οι επιδιώξεις  φάνηκαν πλέον καθαρά» σημειώνεται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!