Επίθεση της Πάμελα Αντερσον στους άντρες που συμπεριφέρονται σαν πορνοστάρ στο κρεβάτι [βίντεο]

Δηλώσεις που συζητιούνται ήδη στα social media έκανε η Πάμελα Αντερσον, σε τηλεοπτική εκπομπή. Η 49χρονη, δήλωσε πως της έχουν φερθεί εξευτελιστικά πάνω στο σεξ και πως σε καμιά γυναίκα δεν αρέσει να της συμπεριφέρονται σαν να είναι πορνοστάρ.

Το πρώην κουνελάκι του Playboy που έχει απασχολήσει έντονα τη δημόσια γνώμη με την ερωτική της ζωή, ειδικά μετά το sex tape, το οποίο διέρρευσε, παραδέχθηκε πως και αυτή στο παρελθόν ήταν μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες από τους άντρες.

Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», η Πάμελα θέλησε να σπρώξει τα ζευγάρια σε μια πιο ερωτική εκδοχή του έρωτα στο κρεβάτι αφού θεωρεί πως η ασύδοτη πρόσβαση των νέων στις ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου αλλοιώνει την αντίληψη τους για το σεξ και την συμπεριφορά τους προς τις γυναίκες.

«Ήμουν κουνελάκι του Playboy και βγήκε στη δημοσιότητα προσωπική μου ταινία στην οποία έκανα σεξ με τον τότε σύντροφό μου. Με έχουν χαστουκίσει, με έχουν βρίσει και με έχουν φτύσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν νομίζω ότι αρέσει στις γυναίκες να τους συμπεριφέρονται οι σύντροφοι τους σαν να είναι πορνοστάρ» τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!