Καταδικάζουν τον αυταρχισμό της κυβέρνησης οι συνταξιούχοι ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θεσσαλονίκη 7 – 10 - 2016
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣ.ΟΤΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ:ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΕΙΟΥ Α´ 1 – Τ.Κ. 54640
ΤΗΛ./FAX: 2313317997,
Κιν. 6945197817

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που δεν δίστασε να χτυπήσει με ΜΑΤ και χημικά την μεγαλειώδη συγκέντρωση και καθόλα ειρηνική πορεία των συνταξιούχων στην Αθήνα, προκειμένου να τους εμποδίσει να φτάσουν στο μέγαρο Μαξίμου.
Δηλώνουμε ότι τίποτα δεν θα μας σταματήσει μπροστά στον δίκαιο αγώνα μας να διεκδικήσουμε ότι εντελώς άδικα μας έχει αφαιρεθεί.
Καλούμε όλα τα μέλη μας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) Συνταξιουχικών Οργανώσεων στις 12 του Οκτώβρη, 11 π.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.
Διεκδικούμε την απόδοση στο ακέραιο των συντάξεών μας , κύριας και επικουρικής, επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και ότι άλλο μας έχει αφαιρεθεί.
Ζητούμε δωρεάν δημόσια υγεία για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Δεν ζητάμε δανεικά από κανέναν, ούτε ελεημοσύνες. Για όλα αυτά δουλέψαμε και τα κατακτήσαμε με τον ιδρώτα μας και το αίμα μας.
Γι` αυτό και δεν θα πάψουμε να τα διεκδικούμε έως ότου μας αποδοθούν.



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!