Μικρός Μαέστρος - Σεμινάριο Σκιτσογραφίας. Ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο του σκίτσου και της φαντασίας!!!


Σεμινάριο Σκιτσογραφίας. Ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο του σκίτσου και της φαντασίας!!!


Το Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Μικρού Μαέστρου εγκαινιάζει το Νοέμβριο του 2016 το Σεμινάριο Σκιτσογραφίας για παιδιά.
Το σκίτσο το συναντάει κάποιος σχεδόν καθημερινά… Άλλοτε καλημερίζει αιχμηρό και αυθάδικο μέσα από τις σελίδες εφημερίδων ή περιοδικών… Άλλες φορές πάλι, ομορφαίνει το βιβλίο που ταξιδεύει τον αναγνώστη ή διαλαλεί πειστικά ένα προϊόν μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ ή ένα φυλλάδιο. Αφαιρετικό, άμεσο και δυνατό, το σκίτσο δίνει διέξοδο στη δημιουργικότητα και αποτελεί μια ξεχωριστή γλώσσα επικοινωνίας!
Τα παιδιά μέσα από τα μαθήματα σκίτσου με τον καταξιωμένο σκιτσογράφο Νικολαΐδη Δημήτρη, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία, δημιουργικότητα, τέχνη. Θα καλλιεργήσουν την ψυχή και το μυαλό τους. Θα μάθουν με απλό τρόπο και εύκολες γραμμές να σκιτσάρουν.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά από την τάξη των Προνηπίων έως και την Έκτη Δημοτικού.
Θα ξεκινήσει το Νοέμβριο και πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή απόγευμα από τις 16:00 έως τις 17:00 από το Κέντρο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Μικρού Μαέστρου.
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 12€ το μήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στο τηλέφωνο 6937022335.


Λίγα λόγια για τον αξιόλογο σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη…
Ο Δημήτρης Νικολαΐδης γεννήθηκε στο Ελευθεροχώρι του Νομού Κιλκίς, από Πόντιους γονείς. Ζει και σκιτσάρει στη Θεσσαλονίκη σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. Εδώ και δεκαεπτά χρόνια ασχολείται με το πολιτικό, αθλητικό, οικολογικό, κοινωνικό και για το αυτοκίνητο σκίτσο, όπως επίσης γράφει και σχολιάζει κατά καιρούς τα πολιτικό-κοινωνικό-αυτοκινητιστικό-αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Σκιτσάρει τα στραβά και ανάποδα της καθημερινότητας "με τα μάτια και το μυαλό των αόμματων μακρυμάλληδων ηρώων του. Σήμερα σκιτσάρει στην εφημερίδα "Τα Νέα της Περιφέρειας" δεκαπενθήμερη εφημερίδα της Κεντρικής Μακεδονίας, στο περιοδικό "Δυτικός" και εκδίδει "Χιουμοριστικό 3μηνιαίο Δωρεάν έντυπο" (εκδόσεις Μαχητή). Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σκίτσου - κόμικς και διδάσκει σε ομάδες παιδιών, σε πολλούς φορείς και συλλόγους. Σε συνεργασία με διάφορους φορείς έχει παρουσιάσει επανειλημμένως διδακτικά προγράμματα σε σχολεία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!