Οι διαιτητές του πρώτου ντέρμπι

Δύο διεθνείς και ένας πρωτάρης σε ντέρμπι θα σφυρίξουν την Δευτέρα (17/10, 19:00) στο ΣΕΦ, τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Τάσος Πηλοϊδης από τον Σύνδεσμο της Αττικής θα είναι ο πρώτος διαιτητής, ενώ οι άλλοι δύο προέρχονται από τον Σύνδεσμο της Μαγνησίας. Πρόκειται για τον διεθνή Χάρη Καρακατσούνη και τον Δημήτρη Τζαφλέρη, που για πρώτη φορά στην καριέρα θα σφυρίξει ντέρμπι.

Στην κληρωτίδα μπήκαν ως υποψήφιοι για δύο θέσεις οι Πηλοϊδης, Αναστόπουλος και Καρακατσούνης και κληρώθηκαν ο Πηλοϊδης και ο Καρακατσούνης... Ο Αναστόπουλος ξαναμπήκε στην κληρωτίδα μαζί με τους Παναγιώτου, Τζαφλέρη και Ψαριανό και... τυχερός ήταν ο Τζαφλέρης.

Οι Κορομηλάς και Σχινάς δεν επελέγησαν για το ντέρμπι, παρ' όλα αυτά θα σφυρίξουν σε άλλα ματς της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Bakset League.  Οι Γκόντας, Φούφης και Παπαπέτρου, που επέλεξαν Euroleague και το Eurocup δεν ήταν καν υποψήφιοι για να σφυρίξουν στη 2η αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνουν σε καραντίνα ως προς τις εγχώριες διοργανώσεις.

Επικράτησε ένταση όταν ο Ολυμπιακός ρώτησε γιατί δεν ήταν υποψήφιοι για το ντέρμπι διαιτητές της Euroleague και του Eurocup.

Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Λαύριο Κορομηλάς-Διαμαντής-Ξενικάκης (Δούκας)

ΔΚΓ Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα-Απόλλων Π. Σχινάς-Μαγκλογιάννης-Μπήκας (Μιναρετζόπουλος)

ΚΓ Μ. Μερκούρη 16.00 Ρέθυμνο-Άρης Πουρσανίδης Γ.-Τσώνος Β.-Βαρδάλος (Μαγγανάς)

ΚΓ ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρ. Μάνος-Παναγιώτου-Παφίλης (Δροσόπουλος)

ΔΑΚ Τόφαλος 17.00 Προμηθέας Π.-Δόξα Λευκάδας Σώμος-Ψαριανός-Παντελίδης (Θεοδοσόπουλος)

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πηλοϊδης-Καρακατσούνης-Τζαφλέρης (Βιδάλης/Ελευθεριάδης)

ΚΓ Χαλκίδας 17.00 Κύμη-Κόροιβος Αναστόπουλος-Καλδίρης-Γεωργιάδης (Δεσάρτης)


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!