Ντίνα Μαρκοπούλου:“Ψωμί δεν έχουμε....Παντεσπάνι ζητάμε!!! Γήπεδα δεν έχουμε τα στεφάνια μας ...μαράνανε....



ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ....ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΖΗΤΑΜΕ!!!
ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΣ….ΜΑΡΑΝΑΝΕ…

Αδαής και απαίδευτος  blogger, ανάρτησε το εξής κείμενο:
 Τελικά οι σύλλογοι που τιμούν τους προγόνους μας είναι μόνο 4 στο Ωραιόκαστρο . Ένωση ποντίων και φίλων , ΔΑΣ .Ωραιοκάστρου , Δαναός  και Α.Σ Ωραιοκάστρου ( sport club ) , είναι οι σύλλογοι που έχουν συνείδηση και ήθος .

 Δεν θα μιλήσουμε για άλλους συλλόγους του ενός ατόμου .

 Εντύπωση μας έκανε όμως ο σύλλογος Κρητών . Αγαπητοί Κρήτες οι παππούδες σας πολέμησαν μαζί με τους παππούδες μας για την Μακεδονία . Δεν ήρθαν από την Κρήτη  για να μας διδάξουν μόνο  το αντικριστό .

 Φυσικά περιμέναμε να εμφανιστεί  ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου , ένας Ιστορικός σύλλογος .
Θα εμφανιστεί σίγουρα  σε μεγαλύτερες γιορτές αυτή  δεν είναι επέτειος για το μέγεθός του .
Εμείς την δικαιολογούμε την κυρία Πρόεδρο του Κεραυνού ίσως δεν Εύρισκε τα παπούτσια της .”
«Φίλτατε» Κύριε  blogger, οι δραστηριότητες ειδικά των αθλητικών συλλόγων , είναι σημαντικότερες από τα…δαφνοστολίσματα,.. αυτά…έπονται. Δεν κρίνονται με υποκειμενικό ‘’ηθικόμετρο’’.
Πόσο «βαθιά νυχτωμένοι», είναι κάποιοι!!! Χαρακτηρίζουν απερίσκεπτα  Ηθικούς,  όσους καταθέτουν στεφάνια και Ανήθικους δηλαδή τους υπολοίπους???
Η Ηθική είναι ρευστή έννοια. Εκεί που σταματά η δική τους, ξεκινά η δική μας!
Μιλώ προσωπικά και ριγώ…οι δικοί μου παππούδες, μιάς και κατάγομαι από την Καστοριά, πολέμησαν στο ίδιο μετερίζι με τον Αείμνηστο Παύλο Μελά και πότισαν με το αίμα τους τα Άγια Χώματα της Μακεδονίας. Αυτό κι αν είναι φόρος Τιμής….δεν μείναμε σε ένα «τυπικό στεφάνι».
Κι επειδή οι καιροί είναι άκρως χαλεποί, ΤΑ παπούτσια μου ήταν στον τσαγκάρη για επιδιόρθωση. Επουδενί, ήθελα να παραστώ με δωδεκάποντο…που το έχω να βρίσκεται για γάμους και …βεγγέρες.
Όσο για τα 62 χρόνια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ???? Εκπλήσσομαι!!! Τώρα θυμηθήκατε τα πολλά έτη του και τη σημαίνουσα Ιστορία του? Όταν δεν μετράει τίποτα από τα δυό , για να του δοθεί ΤΙΜΗΣ ένεκεν, ΜΙΣΗ ώρα επιπλέον στα γήπεδα? Με αποτέλεσμα να ζητιανεύουμε! Ταιριάζουν τα χρόνια και η ιστορία με την Επαιτεία?
Μήπως, λόγω ανηθικότητας δεν του δίνεται? Εφ’ όσον υπάρχουν οι ηθικοί που τις καρπούνται!
Τι να πώ?
ΛΥΠΑΜΑΙ, ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ….ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ …..ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ  ΑΚΟΜΗ ενάντια στους ανεγκέφαλους…Μάταια? ..Δεν μπορεί…πές-πές κάτι θα μείνει…ΕΛΠΙΖΩ.

Ντίνα Μαρκοπούλου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!