Επίσκεψη της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στις εργασίες του Μετρό Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη, 13/10/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 επισκέφτηκε εργοτάξια στον άξονα της διαδρομής του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Η επίσκεψη ξεκίνησε από τα εργοτάξια Πυλαίας και Νέας Ελβετίας, όπου η Υφυπουργός διαπίστωσε τους υψηλούς ρυθμούς εκτέλεσης των εργασιών, και ολοκληρώθηκε στο σταθμό της Βενιζέλου, όπου η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ενημερώθηκε για το σχεδιασμό του, που θα επιτρέπει την παράλληλη ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχαιολογικών ευρημάτων του χώρου. Την Υφυπουργό  συνόδευσαν ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αττικό Μετρό Α.Ε.  κ. Γιάννης Μυλόπουλος και ο Διευθυντής του Μετρό Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης. Μετά το πέρας της επίσκεψης, η Υφυπουργός δήλωσε:
«Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης γίνονται με μεγάλη ταχύτητα και με εξίσου μεγάλη προσοχή και σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και στην ιστορική παρακαταθήκη μας. Οι πολίτες και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα απολαμβάνουν ένα μεγάλο έργο υποδομής που θα τους εξυπηρετεί και θα τους συνδέει επίσης με το ιστορικό βάθος της Ελλάδας και του Ελληνισμού, με το ένδοξο παρελθόν της Μακεδονίας και του Βυζαντίου. Η Κυβέρνηση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι, αν υπάρχει σχέδιο και πολιτική βούληση, το κράτος μπορεί να λειτουργεί γρήγορα, αποτελεσματικά, και με πραγματικό εθνικό όραμα».

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!