Έλεγχοι και συλλήψεις της αστυνομίας γύρω απο την Ροτόντα και το Α.Π.Θ. για ναρκωτικά


Θεσσαλονίκη, 11 Οκτωβρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στοχευμένοι έλεγχοι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών
Κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και του Α.Π.Θ.
Συνελήφθησαν συνολικά (9) άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θέτοντας στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, εντατικοποίησε τις δράσεις της που υλοποιούνται με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., πραγματοποίησαν αστυνομικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και του Α.Π.Θ., κατά τις οποίες :
Συνέλαβαν (9) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της παράβασης του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και «Αντίστασης», καθώς τέσσερις (4) εκ των συλληφθέντων, προκειμένου να ματαιώσουν τη διενέργεια σχετικού ελέγχου, προέβαλλαν αντίσταση σε βάρος των αστυνομικών.
Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται 27χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν (2) μικροδέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (77,7) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!