Θεσσαλονίκη: Γονιός πλάκωσε στο ξύλο οδηγό του ΟΑΣΘ στην Ευκαρπία επειδή έσκασε την μπάλα του παιδιού του!



Έκπληκτοι το Σάββατο το πρωί γονείς και παιδιά μπροστά σε σκηνικό αγώνα μποξ που αντίκρισαν στο τέρμα των λεωφορείων 38 στην Ευκαρπία, δίπλα στα νεκροταφεία της Ευκαρπίας.
Οι παρακάτω πληροφορίες είναι αποκλειστικές του avatonpress.gr και αφορούν πολίτες και υπαλλήλους του ΟΑΣΘ που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό. Δεν υπάρχει η μαρτυρία από μεριά του γονιού για να δώσει την δική του εξήγηση.
Γονιός λοιπόν, που μόλις έφευγε από το κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ στην Ευκαρπία, πήγε να μαζέψει την μπάλα που έφυγε από τα χέρια ενός από τα παιδιά που συνόδευε μαζί μέχρι το αμάξι που το είχε παρκαρισμένο δίπλα στο τέρμα των λεωφορείων.
Η μπάλα κατρακύλησε και κατέληξε κάτω από ένα λεωφορείο. Ο γονιός ζήτησε από τον οδηγό να κάνει όπισθεν για  να πάρουν την μπάλα. Όμως αυτός αντί για όπισθεν έκανε μπροστά με αποτέλεσμα να σκάσει η μπάλα!
Τότε ο γονιός εξαγριωμένος, αφού λογομάχησε με τον οδηγό και προφανώς θεωρώντας ότι έγινε επίτηδες η κίνηση να πάει μπροστά και να σκάσει την μπάλα, άρχισε να τον χτυπάει στο πρόσωπο.
Αφού είδε ο γονιός τον αιμόφυρτο πλέον οδηγό έφυγε άρον άρον, καθώς οι υπάλληλοι του ΟΑΣΘ φώναξαν την αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο και τον μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο.
Οι πολίτες που είδαν το σκηνικό, ανέφεραν ότι ήταν απαράδεκτο που ο γονιός μπροστά στα παιδιά του, χτυπούσε με βία τον οδηγό. 
Επίσης ανέφεραν ότι ο γονιός είναι από την περιοχή της Ευκαρπίας. 
Στην αστυνομία θα δοθούν η περιγραφή του γονιού αλλά και του αμαξιού του για να τον εντοπίσουν και να γίνουν οι σχετικές κινήσεις.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!