Ν. Παππάς: Αυτοδιασύρεται η Ν.Δ.

«Πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας εκτοξεύει εκ νέου ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με φόντο τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η Νέα Δημοκρατία «δίνει με επιτυχία τη μάχη για το αυτοδιασυρμό της», σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας, καταλογίζοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι συνεχώς «αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης».

Ο κ. Παππάς επισημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκατ. της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ επαναλαμβάνει ότι «αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27».

Προαναγγέλλει επίσης, αναφερόμενος στη Ν.Δ., ότι «για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν».

«Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους», καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας.

Της δήλωσης του κ. Παπά είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Ν.Δ., η οποία σημείωνε ότι «οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό – παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάλεσε τον κ. Παππά να «ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!