Αcadimies Golden League: Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα


Αcadimies Golden League: Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα
Πρεμιέρα με πολλά γκολ, θέαμα, πολύ κόσμο, αλλά και ενθουσιασμό για το πρωτάθλημα παιδικού ποδοσφαίρου Acadimies Golden League που άρχισε το Σαββατοκύριακο 15 &16 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο των Λεόντων στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Στην πρώτη αγωνιστική συμμετείχαν στις κατηγορίες Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, οι παρακάτω σύλλογοι με τα αντίστοιχα τμήματα: ΠΑΕ Ηρακλής, ΠΑΟΚ Ladies Academy, Toumba FC, ΠΑΟ Κουφαλίων Κυψέλη, Εδεσσαϊκός, Ακαδημία Λέοντες, Αστέρας Αμπελοκήπων (1), Φίλιππος Παλαιοκάστρου, Μαχητές Πεύκων, BEBIDES 2000 Κερμανίδης,  Lykoi FC, Ιωάννης Παπάφης, ΑΣ Νεάπολη Vierinha, Νίκη Ευκαρπίας, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Ντίνος Κούης, ΑΠΕ Λαγκαδά, Κεραυνός Αγίου Παύλου, Ομόνοια Σταυρούπολης, Αγροτικός Αστέρας, Μακεδονικός Γέφυρας, ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων.
«Κάθε αρχή και δύσκολη, κάθε βήμα μια νέα αρχή!», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου, υπεύθυνη του Πρωταθλήματος, για να συνεχίσει:«Το πρότυπο Πρωτάθλημα "Acadimies Golden League" είμαι σίγουρη πως θα… κλέψει την παράσταση στο παιδικό ποδόσφαιρο.
Κάθε Σαββατοκύριακο στο φιλόξενο κέντρο του ΑΟ Λέοντες
 θα διεξάγονται δεκάδες συναρπαστικά παιχνίδια, με ομάδες από διαφορετικές περιοχές της πόλης! Εκτός από τα «σταθερά» στη συμμετοχή τους τμήματα τα οποία πλαισιώνουν τον αγωνιστικό ιστό, όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν τη χαρά να αντιμετωπίζουν αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα που ενδεχομένως να συναντούν για πρώτη φορά. Κι αυτό όλο θα δώσει το πολυπολιτισμικό χρώμα στη διοργάνωση.
Ηδη έχουν προγραμματιστεί για τη συνέχεια, φιλικά παιχνίδια με ομάδες όμορων νομών όπως της Χαλκιδικής, της Πέλλας, των Σερρών, της Ημαθίας κ. ά, ενώ, αναμένονται πολλά ακόμη ηλικιακά τμήματα να προστεθούν στη λίστα των ομίλων. Είναι μεγάλη ευθύνη να δίνεις την ευκαιρία σε τόσα παιδιά να παίξουν απρόσκοπτα το αγαπημένο τους παιχνίδι.
Ένα Πρωτάθλημα Παιδικού Ποδοσφαίρου, όπως άπαντες κατανοούμε, αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό με όλες τις ιδιαιτερότητές του! Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς, απαιτούνται συνδιαστικές κινήσεις καθώς και κατανόηση από όλους όσοι μετέχουν, ώστε να ικανοποιούνται οι «απαιτήσεις» των περισσότερων».
Για το λόγο αυτό, η οργανωτική επιτροπή του "Acadimies Golden League" παραμένει στη διάθεση όλων διαρκώς, προκειμένου να λύνει όποιο πρόβλημα προκύπτει.
Με ιστορία μιας δεκαετίας, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ) έχει ήδη προσφέρει στην αθλητική νεολαία.
«Οι σύλλογοι που μας εμπιστεύονται και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας αντιλαμβάνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόποι τα αθλητικά ιδεώδη, το ήθος, την επιμονή και πίστη σε ομαδικούς και προσωπικούς στόχους, συστατικά απαραίτητα για τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.
Κάποια από αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν, συνεχίζουν το ποδόσφαιρο σε αντρικές ομάδες, κάποια άλλα επικεντρώνονται στις σπουδές τους και τη ζωή τους με τα εφόδια που δίνει η ευγενής άμιλλα και η διάπλαση ενός χαρακτήρα που ακόμη κι αν χάνει στα παιχνίδια, συνεχίζει την προσπάθεια μέχρι την τελική νίκη!
Ολοι στο τέλος θα αποχωρήσουν από τη διοργάνωση Acadimies Golden League με πολλά κύπελλα στην τροπαιοθήκη τους, αλλά και κυρίως με ευχάριστες αναμνήσεις από γιορτές και αγώνες που τελικά θα μας ενώσουν ως μιαμεγάλη αθλητική οικογένεια.
Αυτά τα εφόδια θα συνεχίσει να προσφέρει και φέτος ο ΟΑΣΠΕ μέσω του Acadimies Golden League και των αντίστοιχων τουρνουά Acadimies Golden Cup. Με ευαισθησία προς τους γονείς που περιμένουν όλη την εβδομάδα να καμαρώσουν τα βλαστάρια τους να αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο, επιδιώκουμε να κάνουμε προσιτό το ποδόσφαιρο σε όλους!
Ακαδημία γονέων αθλητών από το Νοέμβριο
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι παράλληλα με το Πρωτάθλημα, θα οργανωθεί σε αίθουσα του Κέντρου Λεόντων η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.Συντονίστρια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα είναι η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, κ. Δώρα Ιωακειμίδου.
Οι συναντήσεις / μαθήματα αθλητικής ψυχολογίας έχουν ως στόχο να παρέχουν στους γονείς κατάλληλη ενημέρωση, ώστε να υποστηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή των παιδιών τους στον αθλητισμό και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις ανάγκες που προκύπτουν.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία θα είναι δωρεάν, επίσης ολόχρονη και σε μέρα και ώρα που θα προκύπτει μετά από συνεννόηση με τους συλλόγους.
Αυτοσκοπός δεν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα
*Τα αποτελέσματα σε αυτές τις αναπτυξιακές ηλικίες μικρή σημασία έχουν, έτσι κι αλλιώς. Η οργανωτική επιτροπή, κρατά τα σκορ ως αρχείο, με στόχο στο τέλος να βραβεύσει συνολικά τις προσπάθειες των παιδιών. Συνεπώς, όποιος θα ήθελε να ενημερωθεί για τις βαθμολογίες, θα πρέπει να επικοινωνεί με τη Γραμματεία που θα βρίσκεται στα γήπεδα ΑΟ Λέοντες κάθε Σαββατοκύριακο.
*Ο ΟΑΣΠΕ ευχαριστεί όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, αλλά και την άψογη συμπεριφορά όλων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ τη σελίδα του Πρωταθλήματος


Δώρα Ιωακειμίδου

Δημοσιογράφος
Πρόεδρος Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ)
Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης

Αθ. Σουλιώτη 2, ΤΚ 54641 | Θεσσαλονίκη
Tηλ. επικοινωνίας
: 6977 856866 | 2310 810837





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!