Το debate των αντιπροέδρων

Από την άλλη μεριά, ο Μάικ Πενς υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν θα σεβαστεί μία διακυβέρνηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, εξαιτίας της “ισχύος των ΗΠΑ.”

Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι των ΗΠΑ, Τιμ Κέιν και Μάικ Πενς, αναμετρήθηκαν τηλεοπτικά σήμερα. Ωστόσο το πολιτικό ενδιαφέρον των τοποθετήσεών τους, επικεντρώθηκε στους δύο προεδρικούς υποψηφίους, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, παρατηρεί το CNN.

Ο Κέιν, προεδρικός υποψήφιος της Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι για τον ίδιο και τη σύζυγό του, που έχουν έναν γιο, ο οποίος έχει υπηρετήσει με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εκτός των ΗΠΑ, “η σκέψη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, θα είναι ο αρχιστράτηγος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων είναι τρομακτική.”

Η Χίλαρι Κλίντον και ο Τιμ Κέιν, θέλουν να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις στο αμερικανικό σύστημα υγείας (Obamacare). “Η Χίλαρι Κλίντον νομίζει ότι αυτό είναι μια καλή αρχή,” υποστήριξε ο Πενς.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!