Eurasia Group: Λύση για το χρέος ή εκλογές το 2017

Πρόωρες εκλογές το 2017 «βλέπει» αναλυτής της εταιρίας συμβούλων Eurasia Group, σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση για το χρέος της Ελλάδας.

Σε… τραγωδία κατέληξε η πρώτη νύχτα του γάμου για ένα νιόπαντρο ζευγάρι στην Κίνα.
Ήταν ένας από τους καλύτερους χειριστές της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο χημικών BASF περιοχή Λουντβιγκσχάφεν στη Γερμανία.
Μάλλον ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που αυτός ο άνδρας προσπάθησε να κάνει σκέιτ.
Δες την υπέροχη εμφάνιση της ηθοποιού από το BFI Film Festival
Αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.
Βαθιά διερεύνηση και ξεκαθαρίσματα
Μπορεί να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα όμως σίγουρα το ταξίδι που έκανε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην Αμερική για την προώθηση…

Σε συνέντευξή του στον Guardian, ο Mujtaba Rahman, ο οποίος είναι αναλυτής για θέματα Ελλάδας, Τουρκίας και Κύπρου, σημείωσε ότι είναι πιθανή η διενέργεια εκλογών το πρώτο εξάμηνο του 2017 αν δεν υπάρξει απομείωση χρέους την οποία θέλει το ΔΝΤ αλλά όχι το Βερολίνο.

Μάλιστα η «κόντρα» μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του Ταμείου και του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας ενδέχεται να απασχολήσει την ατζέντα της Ευρώπης το προσεχές διάστημα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπενθυμίζεται η εκτίμηση του Ινστιτούτου Bruegel ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να βγει στις αγορές το 2018 και θα απαιτηθεί και νέο μνημόνιο.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!