Το Google Assistant θα “βοηθάει” μόνο τους χρήστες του Pixel!

Η Google ανακοίνωσε ότι το Google Assistant θα είναι διαθέσιμο μόνο στο Google Pixel και Pixel XL
Το Google Assistant είναι η νέα ψηφιακή βοηθός που παρουσίασε η Google στα νέα της προϊόντα τα νέα smartphones Pixel και Pixel XL, η εφαρμογή Allo και το Google Home.
Με την ανακοίνωση του Google Assistant πολλοί χρήστες Android συσκευών (και Nexus) περίμεναν ότι θα δουν κάποια στιγμή την υπηρεσία στις συσκευές τους όμως όπως φαίνεται αυτό δεν πρόκειται να συμβεί μιας και η Google επιβεβαίωσε πως το Google Assistant θα παραμείνει αποκλειστικό χαρακτηριστικό στα Pixel smartphones.
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να μπορέσει να κάνει το νέο της smarphone να ξεχωρίζει από τα άλλα Android smarphones αλλά και για να δει τις αντιδράσεις και τις κριτικές των χρηστών που θα το δοκιμάσουν.

Τέλος μην ξεχνάμε ότι και η Apple κάνει παρόμοιες κινήσεις όταν κυκλοφορεί μία νέα υπηρεσία, με την ενσωμάτωσή της μόνο στο τελευταίο μοντέλο και όχι στα πιο παλιά….

Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!