Θρίλερ στη Ρόδο με πτώμα σε λάκκο από ασβέστη (pics)

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου, μετά την αποκάλυψη ενός πτώματος αγνώστου ανδρός, το πρωί της Παρασκευής (30/09),  μέσα σε λάκκο από ασβέστη.

Όταν πρόκειται για την καθαριότητα του σπιτιού, ακόμα και η πιο σχολαστική νοικοκυρά είτε… σιχτιρίζει, είτε εύχεται να τελειώσει όσο…
Στον παράδεισο της τεχνολογίας, πολύ νωρίτερα από την ώρα τους, σοκάροντας και θυμίζοντας στο πένθος όσους ονειρεύονται να κάνουν δικό…
Ο συνδυασμός πλούσιου (και ασυγκράτητου) μπούστου, στράπλες φόρεμα και ξέφρενου χορού δεν θα μπορούσε παρά να ήταν εκρηκτικός!
Η αστυνομία στην επαρχία Γιουνάν της νοτιοδυτικής Κίνας ανακοίνωσε σήμερα (30/9) ότι ο ύποπτος που είχε συλληφθεί χθες για το…
Ποιος σας είπε ότι τα κλειδιά που έχετε πάνω σας, χρησιμεύουν μόνο για να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τις πόρτες…
Η τραγουδίστρια με σέξι εμφάνιση, φορώντας ζαρτιέρες, τον «κουνάει» για τα καλά και το χούφτωμα από τον χορευτή της, «πάει»…
Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 1964, όταν η Μπρουνέλα Μπριγκάντι και ο Πασκουάλε Μπελούτσι έκανα στον πλανήτη ένα από τα ομορφότερα…
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από το Astrology.gr και τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Το πτώμα εντόπισαν εργαζόμενοι σε βιοτεχνία ασβεστοποιίας, όπου βρισκόταν ο λάκκος, νωρίς σήμερα το πρωί και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Καθώς οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του ΑΤ Ρόδου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όλα τα δεδομένα παραμένουν ανοικτά, τόσο αυτό του ατυχήματος όσο και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

rodos3

Παράλληλα, έχει ενημερωθεί η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου ενώ ο αρμόδιος ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει σχετική έρευνα.

Όπως σημειώνει η dimokratiki.gr, 50χρονος υπάλληλος της ασβεστοποιίας η οποία βρίσκεται σε παράδρομο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας, γύρω στις 07:30 το πρωί, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός πτώματος μέσα σε λάκκο βάθους 3-4 μέτρων, ο οποίος χρησιμεύει για την αποθήκευση ασβέστη.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ο λάκκος ήταν ανενεργός (δεν έκαιγε ο ασβέστης), η δε ποσότητα που υπήρχε μέσα είχε ύψος 30 πόντων περίπου.

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα σακ βουαγιάζ ενώ έξω από τον λάκκο ένα παπούτσι. Το πτώμα είναι καλυμμένο με ασβέστη.

Καθώς αναμένεται στο σημείο ιατροδικαστής, ο χώρος έχει αποκλεισθεί.

Εν τω μεταξύ, νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο νεκρός είναι τουρίστας Φιλανδικής καταγωγής.

Πηγή φωτογραφιών: dimokratiki.gr


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!