Samsung: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το Galaxy Note 7 στην Ελλάδα -Πώς θα γίνει η αποζημίωση

Νέα συμβουλή ασφαλείας για όσους καταναλωτές έχουν αγοράσει το Galaxy Note 7 σε Ελλάδα και Κύπρο εξέδωσε η Samsung Electronics. 

Η Samsung συνιστά σε όσους έχουν αγοράσει το Galaxy Note 7 ότι θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις αρχικές συσκευές και τις συσκευές αντικατάστασης. Επισημαίνεται επίσης, ότι θα πρέπει να μην αποθηκεύουν πλέον δεδομένα στη συσκευή και ότι είναι αναγκαίο να την απενεργοποιήσουν.

Η Samsung, επιβεβαιώνει στην σχετική ανακοίνωσή της ότι δουλεύει με τους συνεργάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα αντικατάστασης, το οποίο θα επιτρέπει σε όσους έχουν αγοράσει το Galaxy Note 7 να ανταλλάξουν το συγκεκριμένο μοντέλο συσκευής με ένα Galaxy S7 Edge. Εναλλακτικά, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους.

«Η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πελατών μας - για το λόγο αυτό, ζητάμε από όλους τους καταναλωτές του Note7 να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους, να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους και να την απενεργοποιήσουν», δήλωσε ο επικεφαλής Marketing στη Samsung Electronics Europe Ντέιβιντ Λόουες. «Ζητάμε συγνώμη από όλους τους πελάτες μας Galaxy Note7, για το ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις που είχατε από την Samsung. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα και λυπούμαστε για όποια αναστάτωση προκαλέσαμε».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!