Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Πώς ο Τραμπ «στρίμωξε» τη Χίλαρι στο τρίτο ντιμπέιτ (vids)

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους διεξήχθη στο Λας Βέγκας και το τελευταίο ντιμπέιτ ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου.

Στιγμές τρόμου, στα χέρια του ίδιου της του φίλου, ο οποίος είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, έζησε μια Κολομβιανή μέσα σε ασανσέρ.
Ακόμα και οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν μία Αργεντίνα να υπερασπίζεται τον εαυτό της επειδή την…
Την οργισμένη αντίδραση των ενοίκων ενός ξενοδοχείου στην Κίνα, πυροδότησε ένα θορυβώδης ζευγάρι.
Έχοντας κατεστραμμένο το σύστημα προσγείωσης στο μπροστινό άκρο του αεροπλάνου, ο πιλότος αυτού του King Air B200 αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει…
Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες
Δημόσια συγνώμη ζήτησε το Facebook για την αφαίρεση από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με…
Τη νέα της παιχνιδομηχανή, «δύο σε ένα», η οποία παίζει στο σαλόνι σου, αλλά μπορείς να την έχεις και ανά…
Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε με χαρά για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα. 

Η διάρκεια της τηλεοπτικής διαμάχης μεταξύ των υποψηφίων των Κομμάτων των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών, αντίστοιχα, διήρκησε 90 λεπτά και ήταν χωρισμένη σε έξι ενότητες των 15 λεπτών η κάθε μία.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της τελευταίας τηλεοπτικής αναμέτρησης ήταν υψηλότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη τηλεμαχία, χαμηλότερα ωστόσο από το ρεκόρ που είχε καταγραφεί κατά το πρώτο ντιμπέιτ των δύο διεκδικητών του προεδρικού θώκου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που μετέδωσαν αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης σήμερα.

Το περιοδικό Variety έγραψε ότι οι πρώτες εκτιμήσεις της εταιρείας μέτρησης τηλεθέασης Nielsen καταδεικνύουν ότι η τρίτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ της πρώην υπουργού Εξωτερικών και του μεγιστάνα των ακινήτων συγκέντρωσε ποσοστό 39,7% στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Η πρώτη τηλεμαχία Κλίντον-Τραμπ τον Σεπτέμβριο είχε καταγράψει επίδοση 46,2% στις μετρήσεις που μεταφράστηκαν κατόπιν σε ένα τηλεοπτικό κοινό 84 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Επί 90 λεπτά, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, «σφυροκόπησε» με απτά επιχειρήματα την υποψήφια των Δημοκρατικών, σε τέτοιο βαθμό που η Χίλαρι Κλίντον, υπό το βάρος της «χιονοστιβάδας» αποκαλύψεων σε βάρος της, όπως αυτή αποτυπώθηκε σε χιλιάδες εσωτερικά emails που διέρρευσε πρόσφατα ο ιστότοπος Wikileaks, αναγκάσθηκε να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα», εμπλέκοντας τη Ρωσία και τον Πρόεδρο Πούτιν στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

H Κλίντον έσπευσε να υπεκφύγει των κατηγοριών ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα τραπεζικών κολοσσών και ισχυρών παικτών της Γουόλ Στριτ, όπως η Goldman Sachs,  κατηγορώντας τον Τραμπ ότι δείχνει μεγαλύτερη προτίμηση για τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν από ό,τι για Αμερικανούς στρατιωτικούς και ειδικούς πληροφοριών, παρερμηνεύοντας εμφανώς την άρνηση του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου να δεχθεί, χωρίς στοιχεία, τη βεβαιότητα της αμερικανικής κυβέρνησης ότι η Μόσχα έχει προσπαθήσει να αναμιχθεί στις προεδρικές εκλογές.

Από την πλευρά του, ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποδεχτεί το αποτέλεσμα της κάλπης εάν ηττηθεί, κλιμακώνοντας τους ισχυρισμούς που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες περί «στημένων» εκλογών.

Δείτε τα βίντεο με την τηλεμαχία των δύο υποψηφίων:


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!