Συναγερμός για 16χρονη που «κλέφτηκε» με Ρουμάνο στην Φθιώτιδα- Τους αναζητούν οι αρχές

Σάλος έχει προκληθεί σε όλη την δυτική Φθιώτιδα με την εξαφάνισηςμαθήτριας της Β' Λυκείου, η οποία σύμφωνα με τις αρχές την «κλέφτηκε» με έναν νεαρό Ρουμάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη μαθήτρια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ ο 19χρονος Ρουμάνος είναι γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες τον αναζητούσαν.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Ρουμάνος μαζί με ένα φίλο του πήρε την 16χρονη από το σπίτι της, η οποίαάφησε το πατρικό της, παρά τις εκκλήσεις της μητέρα της να μην φύγει.

Το κορίτσι δεν πήγε το πρωί στο σχολείο του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να παίρνει τα φάρμακά του, τα οποία δεν πήρε μαζί της από το σπίτι.

Από χθες βράδυ και μέχρι αυτή την ώρα, στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται εκτεταμένες έρευνες σε όλη τη δυτική Φθιώτιδα, αλλά και τη Λαμία για τον εντοπισμό της 16χρονης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!