Ωραιόκαστρο¨Κτηνοτρόφος πήρε 17.000 ευρώ και εξαφανίστηκε από τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης - Τι λέει η σύζυγος του


Μία περίεργη εξαφάνιση κτηνοτρόφου από τον Πεντάλοφο του δήμου Ωραιοκάστρου, απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Αστυνομία. Πρόκειται για τον 59χρονο Δημήτρη Γραικό, ο οποίος -σύμφωνα με την σύζυγο του- έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο ημέρες.

"Τελευταία φορά που μίλησα με τον σύζυγό μου ήταν την Πέμπτη το πρωί. Είχε μόλις φτάσει στα σφαγεία της Χαλάστρας" θα πει στους «ΠΟΛΙΤΕΣ» η κα Δ. Τσακαλίδου, και θα συνεχίσει: "ήταν λίγο κρυωμένος, ωστόσο έπρεπε να πάει στην Χαλάστρα για τα ζώα. Μάλιστα, μου είπε να μην βγω από το σπίτι το απόγευμα, για να φέρει κάτι κρέατα και να τα τακτοποιήσω. Συμπλήρωσε ό,τι ίσως αργούσε λίγο. Ήμουν σπίτι και περίμενα να γυρίσει. Μαγείρεψα, άναψα θερμοσίφωνο για να κάνει μπάνιο, λογικά ήταν η ώρα να έρθει. Παίρνω τηλέφωνο αλλά ήταν κλειστό. Τίποτα. Από τις 16.30 μέχρι και τις 11 το βράδυ, τίποτα το τηλέφωνο του. Τακτοποιώ το σπίτι, κάνω δουλειές, πέφτω και κοιμάμαι αλλά κανένα νέο, το τηλέφωνο όμως κλειστό. Την άλλη μέρα το πρωί πήγα στην αστυνομία. Παρακαλώ όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία να ειδοποιήσει την αστυνομία"
Σε ερώτησή μας αν ο σύζυγος της έφυγε έχοντας πάνω του μετρητά από το σφαγείο της Χαλάστρας, η κ Τσακαλίδου απάντησε: "ακούστηκε, ό,τι ο έμπορος που πήρε τα ζώα, του έδωσε μπροστά σε όλους 17.000 ευρώ". Ο 59χρονος, πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητό του. Ένα παλιό γκρι φορτηγάκι.

Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!