Αλλαγές σε δρομολόγια μέσων μεταφοράς έως την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

Προσωρινές τροποποιήσεις δρομολογίων ή και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορείων τρόλεϊ και τραμ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης,  θα ισχύσουν ως και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης, ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Οι τροποποιήσεις θα διαρκέσουν έως τις 6.00 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς και του επιβατικού κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο πληροφοριακό κέντρο ΟΑΣΑ (11 185).

O σταθμός «Ακρόπολη» του Μετρό θα παραμείνει κλειστός από τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης λόγω της μετάβασης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00, ενώ ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του Τραμ από τις 10:00 έως τις 16:00.

Τέλος, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη Γραμμή 1 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!