Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Θρίλερ: 19 μαθητές στο νοσοκομείο μετά από μαζική δηλητηρίαση-Ταξίδευαν από Κομοτηνή για Αθήνα

​Σε απίστευτη ταλαιπωρία εξελίχθηκε η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα των μαθητών του 3ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, καθώς 19 εξ΄αυτών νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και στο Ιπποκράτειο.

Όπως μετέδωσε το «Live News», όλοι οι νεαροί ασθενείς εμφανίζουν συμπτώματα που παραπέμπουν σε τροφική δηλητηρίαση.

Μιλώντας στην εκπομπή, η συνοδός καθηγήτρια των παιδιών, Ματίνα Ζαμπατέλη, «ξεκινήσαμε χθες το πρωί από την Κομοτηνή για μια τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Καθ' οδόν κάναμε τρεις στάσεις για φαγητό. Σήμερα το πρωί είχαμε τα πρώτα συμπτώματα, όπως εμετός, διάρροιες, πονόκοιλος... 23 παιδιά με 2 συνοδούς καθηγητές πήγαν στο Ιπποκράτειο οι υπόλοιποι ήρθαμε εδώ στο Γεννηματά λίγο αργότερα γιατί είχαμε κάποια νέα κρούσματα».

Από τη μεριά της, η Μ.Παγώνη, Πρ.ΕΥΑΝΑΠ στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, δήλωσε:

«Είναι σταθερή η κατάσταση των παιδιών... Τα παιδιά είναι με εισαγωγή και υπάρχει υποστήριξη από τους κοινωνικούς λειτουργούς γιατί είναι μόνα τους εδώ σε ένα ξένο περιβάλλον... Οι γονείς των παιδιών να μην ανησυχούν. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη... Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Σύμφωνα με την κυρία Παγώνη, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων των μαθητών για να διευκρινίσουν τα αίτια της αδιαθεσίας τους, ωστόσο μέχρι στιγμής, τα συμπτώματα παραπέμπουν σε τροφική δηλητηρίαση.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας