«Θρίλερ» με την δολοφονία του 20χρονου στη Πεντέλη - Ανακρίνεται ένας 22χρονος

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση δολοφονίας του 20χρονου Θεόδωρου Γαλαζούλα ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8 Μαΐου 2016 και είχε βρεθεί νεκρός από πυροβολισμό μερικές μέρες μετά σε δασική περιοχή της Πεντέλης.

Ένα διαφορετικό και σίγουρα πιο «καυτό» Mannequin Challenge είδε το φως της δημοσιότητας.
Με την τεχνολογία να αναπτύσσεται αφήνοντας το χθες έτη φωτός πίσω της, η βιομηχανία ενηλίκων δεν θα μπορούσε να μην…
Black Friday στην Ελλάδα 2016: Αντίστροφη μέτρηση για τη Μαύρη Παρασκευή στην Ελλάδα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! - Πώς…
Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μην δείχνουν ως ο ορισμός της πολυτέλειας, ωστόσο τα μπάνια στην Ιαπωνία είναι τόσο…
Αν πλησιάζουν τα γενέθλια σου, τότε είναι η καλύτερη επιλογή
Τα νεογέννητα ονειρεύονται τουλάχιστον κατά το μισό του χρόνου που κοιμούνται.
Ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο του Disney Junior, ξεκινά για τους μικρούς μας φίλους στον Alpha.
Η ηλικία της πρώτης αλλαγής καθορίζεται από το πότε το παιδί μας έβγαλε και τα νεογιλά του δόντια. Αν αυτό…

Βασικός ύποπτος της υπόθεσης θεωρείται σήμερα ένας 22χρονος ο οποίος έχει προσαχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η αστυνομία είχε σχηματίσει έναν «κύκλο» τεσσάρων υπόπτων μέσα από την ανάλυση των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων του θύματος.

Οι αστυνομικές Αρχές πιστεύουν πως ο 22χρονος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον φοιτητή.

Το άτυχος 20χρονος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είχε συναντηθεί σε άλλο μέρος με τον δολοφόνο του, τον οποίο γνώριζε και στη συνέχεια πυροβολήθηκε ενώ μεταφέρθηκε (πιθανότατα από τον ίδιο τον δολοφόνο του) στο σημείο όπου και βρέθηκε νεκρός, καθώς βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου.

Ο 20χρονος όχι μόνο γνώριζε τον δολοφόνο του αλλά τον ακολούθησε και στο σημείο όπου δολοφονήθηκε οικειοθελώς σημειώνουν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 20χρονος φοιτητής, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε μεταξύ άλλων τρία τραύματα από κυνηγετικό όπλο και συγκεκριμένα ένα διαμπερές στο κρόταφο, ένα «τυφλό» στο θώρακα, και ένα επίσης διαμπερές στην κοιλιακή χώρα.

Το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση σήψης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και αρχικά ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να διαπιστώσει τι ήταν αυτό που επέφερε το θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία για το θάνατο του 20χρονου στην Πεντέλη

Νεκρός στην Πεντέλη βρέθηκε ο 20χρονος που αγνοούταν από την περασμένη Τρίτη


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!