Αποτελέσματα εκλογών Αμερικής 2016: Επικοινωνία Πούτιν – Τραμπ – Τι είπε ο Ρώσος Πρόεδρος

Αμερικανικές εκλογές αποτελέσματα: Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε τη μεγάλη ανατροπή και εξελέγη νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σφοδρή καταιγίδα  έπληξε την πόλη των Ιωαννίνων μετά  τις 01:00 , ξημερώματα Τετάρτης (9/11), με αποτέλεσμα από τις μεγάλες ποσότητες…
Αμερικανικές εκλογές αποτελέσματα: Ο Ντόναλντ Τραμπ νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Αμερικανικές εκλογές: Χιλιάδες αμερικανοί ψηφοφόροι συνέρευσαν στον τάφο της Σούσαν Άντονι, ηγέτιδας των Σουφραζετών, (Woman Suffrage Movement), η οποία αγωνίστηκε για…
Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.
Κατα καιρούς βγαίνουν διαφόρων ειδών «φρούτα» και αυτοαναγορεύονται ώς δημοσιογράφοι, παρουσιάστριες, ραδιοφωνικές παραγωγοί, μοντέλα, ηθοποιοί και πάει λέγοντας.
Φρενίτιδα έχει προκαλέσει ένα ζώο στους χρήστες του Internet από τη στιγμή που «ανέβηκε» στα social media!
Είναι μαζί ενάμιση χρόνο, αλλά κρατάνε χαμηλούς τόνους. 
Πρέπει όμως να δράσεις γρήγορα

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος ηγέτης, σε τηλεγράφημα που απέστειλε, εμφανίστηκε βέβαιος ότι Μόσχα και Ουάσινγκτον θα έχουν έναν εποικοδομητικό διάλογο βασισμένο στις αρχές της ισότητας και του αμοιβαίου σεβασμού, προς όφελος και των δύο χωρών.

Επίσης, εξέφρασε την ελπίδα οι δύο χώρες να συνεργαστούν και σε διεθνή ζητήματα

Στη συνέχεια ο ισχυρός άντρας της Ρωσίας δήλωσε πως η χώρα του είναι έτοιμη να κάνει ό,τι της αναλογεί για την αποκατάσταση των σχέσεων με την Ουάσινγκτον.

«Θα είναι ένας δύσκολος δρόμος. Ομως η Ρωσία είναι έτοιμη να κάνει ό,τι της αναλογεί», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας κατά τη διάρκεια τελετής επίδοσης διαπιστευτηρίων πρεσβευτών στη Μόσχα.

Ο Πούτιν, ο οποίος συνεχάρη ήδη τον Τραμπ για την εκλογή του, υπενθύμισε τις προεκλογικές δηλώσεις του αμερικανού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος μιλούσε για αποκατάσταση των σχέσεων ανάμεσα στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκφράζοντας τη λύπη του για την επιδείνωσή τους.

«Οπως έχω πει πολλές φορές, το λάθος δεν είναι δικό μας...Αλλά η Ρωσία είναι έτοιμη και επιθυμεί την αποκατάσταση των σχέσεών της με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο σύνολό τους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα ώστε οι ρωσο-αμερικανικές σχέσεις να ξαναβρούν μία σταθερή πορεία ανάπτυξης», είπε ο Πούτιν.

«Αυτό θα είναι ωφέλιμο για τον ρωσικό λαό και για τον αμερικανικό λαό και θα έχει θετική συνέπεια για τη γενική ατμόσφαιρα στον κόσμο, δεδομένης της ιδιαίτερης ευθύνης της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών για τη διατήρηση της παγκόσμιαςσταθερότητας και ασφάλειας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τη μεγάλη νίκη Τραμπ


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!