Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο 21χρονος που πήδηξε στο κενό από γέφυρα στην Πάτρα -Γιος πρώην βουλευτή της ΝΔ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 21χρονος Τηλέμαχος Νταβλούρος που το πρωί της Κυριακής έπεσε από γέφυρα της Περιμετρικής της Πάτρας στο ύψος του Σουλίου.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στο tempo24.gr, η επέμβαση είχε σαν στόχο την αντιμετώπιση των θλαστικών τραυμάτων του 21χρονου που προκλήθηκαν από το ατύχημα.

Οι ίδιες πηγές επαναλαμβάνουν ότι ο 21χρονος γιος του πρώην βουλευτή Θανάση Νταβλούρου δεν αντιμετωπίζει κανένα κίνδυνο, ότι έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στην Πάτρα, όταν ένας νεαρός για άγνωστους λόγους πήδηξε στο κενό από γέφυρα της περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πως πρόκειται για τον 21χρονο γιο του πρώην βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Θανάση Νταβλούρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τραυματιστεί σοβαρά στη λεκάνη ενώ έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο Τηλέμαχος Νταβλούρος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.

Πηγή: tempo24.gr/patrastimes.gr


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!