Κατάληψη στο 2ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας Δείτε τα αιτήματα



Κατάληψη στο 2ο Γυμνάσιο Ευκαρπίαςκάνουν απο την Δευτέρα οι μαθητές του σχολείου. Σύμφωνα, με το 15μελές του 2ου Γυμνάσιου Ευκαρπίας η κατάληψη του σχολείου γίνεται  για τους εξής λόγους:

1. Απαιτούμε την διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών μέσα από το βιβλίο και όχι από φυλλάδια τα οποία τα περισσότερα δεν συμπίπτουν με τα μαθήματα του βιβλίου.
2. Απαιτούμε την διδασκαλία των αρχαίων περισσότερες ώρες την εβδομάδα  όπως τις προηγούμενες χρονιές γιατί ειδάλλως πιστεύουμε ότι θα υπάρξει αλλοίωση της αρχαίας γλώσσας.  Δεν γίνετε στο εξωτερικό να προσθέτονται ώρες και στην Ελλάδα  να μειώνονται
3. Απαιτούμε την επαναδιδασκαλία του μαθήματος Σ.Ε.Π. (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός). Πιστεύουμε ότι είμαστε σε μια ηλικία στην οποία το μέλλον μας κρίνετε από αυτήν και θα θέλαμε να έχουμε μια βοήθεια για  να ξέρουμε τι θα γίνουμε στο μέλλον.
4. Απαιτούμε τα θέματα της Ιστορίας να διδάσκονται όλα και όχι μόνο τα σημαντικά και τα σπουδαία. Θέλουμε να είμαστε γνώστες της ιστορίας μας.
5. Απαιτούμε να μην αλλάξουν τα βιβλία της ιστορίας και των θρησκευτικων όπως ήδη προγραμματιζει το υπουργείο
Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η κατάληψη γίνεται μόνο για την μόρφωση μας και την βελτίωση της.  για του χρόνου 

  1. Kommatas 16 Νοεμβρίου 2016 στις 5:27 μ.μ. https://www.avatonpress.gr/2016/11/2_16.html?showComment=1479310053393#c826621728868357177'>

    ante vre xamena, an sas ta allaksoyn ola ayta tha ksanakanete katalhpseis gia na ksanagyrisoyn

     

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!