Δράσεις ΕΠΩΦ: Παρουσίαση βιβλίου Ομέρ Ασάν και εμφάνιση χορωδίας στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ωραιόκαστρο, 09/11/2016
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων  η παρουσίαση του βιβλίου του Ομέρ Ασάν «Η Κεμεντζέ του Νίκου», των εκδόσεων IASON BOOKS, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 στο κτίριο Ι. Καποδίστριας (ΚΑΠΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ). Στην παρουσίαση μίλησαν για το βιβλίο, αλλά και για το συγγραφέα, ο Βλάσης Αγτζίδης, ιστορικός- συγγραφέας, ο Θεοδόσης Κυριακίδης, διδάκτωρ νεότερης ιστορίας- θεολόγος και ο πρόεδρος της Ε.Π.Ω.Φ. και πρόεδρος Σ. Πο.Σ Θεσσαλονίκης ΠΟΕ Ηρακλής Τσακαλίδης. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης, ενώ χρέη μεταφραστή εκτέλεσε η εκδότρια του βιβλίου Σεμπνέμ Αρσλάν. Στο τέλος της παρουσίασης, ο συγγραφέας Ομέρ Ασάν αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να γράψει αυτό το βιβλίο και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με το κοινό. Ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης έπαιξε ποντιακή λύρα και τραγούδησε ο συγγραφέας Ομέρ Ασάν.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Για ακόμη μια φορά ξεχώρισε με τις υπέροχες εμφανίσεις της η χορωδία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων παίρνοντας μέρος στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 καθώς επίσης και στη συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσε ο δήμος Καλαμαριάς το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.  Σε δυο βραδιές γεμάτες ποικίλα τραγούδια από όλο τον κόσμο η χορωδία της Ε.Π.Ω.Φ., υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Δήμητρας Ζησέκα, κέρδισε τις εντυπώσεις αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                               ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!