Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Φρίκη στα Πετράλωνα: 50χρονος Αφγανός βίασε 10χρονη-Είχε σχέση με την μητέρα του παιδιού

​Σοκ έχει προκαλέσει μια υπόθεση βιασμού 10χρονης στα Πετράλωνα, από έναν 50χρονο Αφγανό, φίλο της μητέρας της, την οποία ερευνά εδώ και μερικές ημέρες η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος διατηρούσε δεσμό με την 40χρονη (αλβανικής καταγωγής) μητέρα του παιδιού, και έτσι κατάφερε να βρεθεί κοντά στην ανήλικη.

Η μητέρα του είχε «τυφλή» εμπιστοσύνη, δίχως να γνωρίζει το αρρωστημένο του πάθος, με αποτέλεσμα να τον αφήνει πολλές ώρες μόνο με την 10χρονη αλλά και τις άλλες δυο ανήλικες κόρες της.

Κάθε φορά λοιπόν που η 40χρονη μάνα πήγαινε στη δουλειά της, ο 50χρονος έβρισκε την ευκαιρία να ασελγεί στην άτυχη 10χρονη.

Το παιδί μετά τους επανειλημμένους βιασμούς άρχισε να συμπεριφέρεται διαφορετικά μπροστά στην μητέρα ώσπου μια μέρα έσπασε την σιωπή της και μίλησε στην μητέρα της για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του 50χρονου.

Η 40χρονη προσπάθησε αρχικά να τον αντιμετωπίσει και του επιτέθηκε, αλλά εκείνος αρνήθηκε τα πάντα. Έτσι αποφάσισε να το ερευνήσει μόνη της, με αποτέλεσμα να διαπιστώσει την εφιαλτική πραγματικότητα.

Στην αρχή από φόβο όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς δεν τον μπορούσε να τον καταγγείλει. Μετά από καθυστέρηση 1 μήνα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ανηλίκων που παρακολούθησε και συνέλαβε τον 50χρονο.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο του βρέθηκαν και αρκετές περούκες. Οι αστυνομικοί υποψιάζονται, οτι ο Αφγανός έχει πιθανόν προσπαθήσει να ικανοποιήσει το αρρωστημένο πάθος του και σε άλλα κοριτσάκια, γιαυτό και η προσπάθεια μεταμόρφωσης του με περούκες.


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας