ΑΡΗΣ - ΠΑΟ 59-71. Διπλάσιες οι βολές που χτύπησε ο ΠΑΟ!!! Δηλώσεις Λάσκαρη για διαιτησία! [φώτο] [video]



Ήττα για τον ΑΡΗ σήμερα το απόγευμα στο Παλέ απέναντι στον Παο. Παρά μικρά καλά διαστήματα ο  ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο 32'  όταν είχε πλησιάσει στο σκορ στον  ένα πόντο 50-51.
Δυο λάθος επιθέσεις απο Κάμμινγς και Ξανθόπουλο έδωσαν την ευκαιρίαστον Παο να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει  μια διαφορά που ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να καλύψει.
Χαρακτηριστικό, το γεγονός ότι περίπου 2 λεπτά απο την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου, ο ΑΡΗΣ είχε συμπληρώσει τα 5 φάουλ και ο Παο πήγαινε στην γραμμή των ελευθέρων βολών. Οι βολές του ΑΡΗ ήταν 11 και 23 των αντιπάλων. Ακόμη βαράνε βολές!!!

Δηλώσεις έκανε ο μεγαλομέτοχος του ΑΡΗ κ Λάσκαρης σχετικά με το παιχνίδι και την διαιτησία:

«Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας είχαν επιτρέψει να είμαι κοντά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Για το αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε ή δεν μας επέτρεψαν να το κερδίσουμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. ήταν εμφανές, κάθε φορά που πλησιάζαμε όλο και κάτι γινόταν. Είναι κρίμα για τους παίκτες.
Τον Παναθηναϊκό τον ενδιαφέρει να είναι κοντά στην κορυφή, αλλά κανείς δεν θέλει να κερδίζει έτσι. Αυτό είναι το σύστημα, πρέπει να το αλλάξουμε, αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ φουλ τάιμ. Δεν σέβονται κάποια άτομα το όνομα και την ιστορία του Άρη. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που δεν γίνονται έκτροπα. Έχω δει όλους τους αγώνες και έχουν γίνει κι άλλη φορά τα ίδια. Ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους. Γράφουν για συνθήματα 10.000 πρόστιμο.  
Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, αλλά πάνω από όλα το μπάσκετ θα πρέπει να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο.  
Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της Πολιτείας. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Με τέτοιο αίσχος πως να επενδύσει κάποιος; Δεν λέω ότι είμαστε τέλειοι, αλλά όταν δεν σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις τη νίκη πως να αντέξεις; Κι εγώ το αποφεύγω.  
Συνεχίζεται όμως το ίδιο τροπάριο. Δεν ενδιαφέρει κάποιους να παίζεται σωστό μπάσκετ. Εμείς δεν θα πληρώσουμε για να παίζουν δίκαια… Δε θα υποκύψουμε στον εκβιασμό. Θέλουμε να παίζεται σωστό μπάσκετ, αλλιώς ας σταματήσουμε το πρωτάθλημα».

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 28-36, 45-51, 59-71.
ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος (1ασ.), Τσαϊρέλης 8 (2ρ., 1ασ.), Jenkins 9 (2τρ., 5ρ., 4ασ.), Cummings 17 (3τρ., 8ρ., 4ασ., 1κλ.), Ζάρας 2, Μούρτος 2 (2ρ., 1κλ.), Σίμτσακ (1ρ., 1ασ.), Buckner 14 (2ρ., 1ασ., 4κοψ.), Γιάνκοβιτς 2 (3ρ., 4ασ., 2κλ.), Dragicevic 5.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣSingleton 16 (1), Nichols 4, Rivers 13 (3), Μποχωρίδης, Φώτσης 8 (2), Παππάς 10 (2), Feldeine, Χαραλαμπόπουλος 2, Μπουρούσης 12, Ν. Καλάθης 6 (2).



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!