Ανοικτά σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου τα καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ).

Τοπικό δικαστήριο επιδίκασε στην άτυχη γυναίκα αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ, την οποία θα υποχρεωθεί να πληρώσει το εστιατόριο που προσέλαβε…
Σε σοβαρό κίνδυνο, προκειμένου να κερδίσει την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου, έθεσε τη ζωή της μία ξεδιάντροπη Αμερικανίδα.
Ένα ακόμα απίστευτο παιχνίδι σκαρφίστηκαν οι υπεύθυνοι ζωντανής εκπομπής στη Ν. Κορέα, προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού,…
Είναι άγνωστο έως τώρα το πώς βρέθηκε η 30χρονη γυναίκα στο νησί.
Χρειαζόμασταν κάποια καλά νέα επιτέλους.
Ο Βασίλης Παλαιολόγος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σειρά «Ζωή μου» που πρωταγωνιστεί.
Η Μίνα Αρναούτη προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της.
Το Facebook ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2016, το οποίο από ότι φαίνεται ήταν εκρηκτικό, καθώς…

Οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν την 1η Νοεμβρίου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά προαιρετικά από τις 11 π.μ. έως και τις 8 μ.μ., όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε επιστολή της ΕΣΕΕ προς τις Εμπορικές Ομοσπονδίες και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας.

Στο πλαίσιο της Κυριακάτικης λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) .

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, «η εμπειρία από την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων δείχνει ότι πρόκειται για ένα μέτρο που καταστρέφει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ανακατανέμει το λιγοστό τζίρο σε όφελος των μεγάλων αλυσίδων, των malls και των εκπτωτικών χωριών, δημιουργεί λουκέτα και ανεργία, αναγκάζοντας, ταυτόχρονα, μεγάλο μέρος των ήδη εργαζομένων σε απλήρωτη δουλειά τις Κυριακές, χωρίς δικαίωμα στην ξεκούραση, τον ελεύθερο χρόνο και την οικογενειακή ζωή».

ΠΗΓΗ dikaiologitika.gr


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!