Φοροσόκ: Μελετούν νέα «αφαίμαξη» 800 ευρώ – Ποιους αφορά

Νέα βάρη στις πλάτες των φορολογουμένων που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις στοιχειώδεις δαπάνες και συσσωρεύουν διαρκώς χρέη και απλήρωτους λογαριασμούς.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας ενός βρεφονηπιακού σταθμού στη Δυτική Ινδία.
Ειδήσεις για Φιντέλ Κάστρο: Χόρευαν και φώναζαν, κρατώντας σημαίες της Κούβας.
Σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες στη Βαρκελώνη, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας, σκαρφάλωσε ο Γάλλος «Σπάιντερμαν», Αλέν Ρομπέρ.
Αυτοπροσώπως και όχι μέσω κάποιου εκπροσώπου του επέλεξε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, να παραδώσει το νέο ρωσικό διαβατήριο στον…
Ξέχασε τα... εσώρουχά της στο σπίτι της η Ντέμι Ρόουζ και πήγε σχεδόν γυμνή στα ΟΚ Beauty Awards στο Λονδίνο,…
Έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο και όχι… άδικα. 
Sexy as ever
Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερο απομακρύνονται η Φαίη και ο Γιώργος.

Σα να μην έφτανε η υπερφορολόγηση, ο ληστρικός και άδικος ΕΝΦΙΑ, τώρα υπάρχει ακόμα ένα «χαράτσι» ύψους 800 ευρώ, με το οποίο είναι πολύ πιθανό να επιβαρυνθούν όλοι οι Έλληνες, καθώς το ΔΝΤ επιμένει για μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 5.000 ευρώ.

Το ΔΝΤ, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με την ελληνική πλευρά, επιμένει ασφυκτικά στην μείωση του αφορολόγητου καθώς υπάρχει δημοσιονομικό κενό για το 2018.

Τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ έχει βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών η Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία έχει αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», οι πιέσεις αυτές έχουν «στριμώξει» την κυβέρνηση, η οποία «βλέπει» ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ για να συμμετάσχει το Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα, τότε θα υιοθετηθεί η θέση του ΔΝΤ για μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Εφόσον όμως συμβεί αυτό, θα εφαρμοσθεί από το 2018 μειωμένο αφορολόγητο όριο 5.000 ευρώ από 8.636 ευρώ που είναι σήμερα, πράγμα το οποίο συνεπάγεται ότι η έκπτωση φόρου των 1.900 ευρώ που ισχύει σήμερα για τον άγαμο, θα μειωθεί στα 1.100 ευρώ.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!