Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: «AIDS …Eξομολογήσεις»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     «AIDS … ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ»

Με μία πρωτοποριακή δράση συμμετέχουν  φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της  Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας
και Προαγωγής  Δημόσιας Υγείας, το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου  Ευόσμου
και το Γενικό  Νοσοκομείο Κοζάνης.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου ( Μ. Αλεξάνδρου 57)  στις 12.00μμ θα ανέβει η Θεατρική παράσταση « AIDS … Εξομολογήσεις».
Συμμετέχουν οι : Γλύκα Διονυσοπούλου, Γιώργος Δελιόπουλος, Ευάγγελος Τζημόπουλος, Κωνσταντίνα Τεντόγλου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Όπως είναι γνωστό όταν  η Παγκόσμια οργάνωση Υγείας αποφάσισε την καθιέρωση της 1ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, η ανθρωπότητα αντιμετώπιζε μια από τις φονικότερες επιδημίες στην ιστορία της με θύματα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σήμερα και παρά τις σημαντικές προόδους της επιστήμης και της έρευνας, το AIDS  εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση για τους επιστήμονες ενώ καταγράφονται ακόμα εκατομμύρια νέα κρούσματα κάθε χρόνο ειδικά στις χώρες με μέσο και χαμηλό ΑΕΠ. Τον υψηλότερο κίνδυνο σήμερα διατρέχουν  οι μικρότερης ηλικίας γυναίκες στην υποσαχάρια Αφρική. Στόχος των κρατών- μελών του ΟΗΕ είναι ο τερματισμός της επιδημίας του AIDS έως το 2030.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!