Ο Ομπάμα ταξιδεύει για Αθήνα -Η αναχώρηση από τον Λευκό Οίκο και η επιβίβαση στο Air Force One [εικόνες & βίντεο]

Η τελευταία παγκόσμια περιοδεία του Μπαράκ Ομπάμα ως πρόεδρου των ΗΠΑ ξεκίνησε το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου και θα διαρκέσει περίπου επτά ημέρες.

Πρώτος του σταθμός η Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται πρώτη φορά. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, σύμφωνα με την Daily Mail, θα βρεθεί στον Παρθενώνα και θα δώσει την τελευταία του ομιλία εκτός ΗΠΑ.

Επειτα, θα ταξιδέψει στην Γερμανία, όπου θα έχει συναντήσεις με την Ανγκελα Μέρκελ, τον Φρανσουά Ολάντ, τον Ματέο Ρέντσι και την Τερέζα Μέι.

Το ταξίδι του ολοκληρώνεται στο Περού, για να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τσινπίνγκ.

Ο Μπάρακ Ομπάμα αναχώρησε το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου από τον Λευκό Οίκο. Φωτογραφίες τον δείχνουν να επιβιβάζεται στο ελικόπτερο Marine One στον Λευκό Οίκο για να ξεκινήσει το ταξίδι του, ενώ βίντεο δείχνει την επιβίβασή του στο Air Force One.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/SHAWN THEW


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!