Ξανά με προβλήματα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Οι προσεχείς ημέρες έχουν δύο πολύ σημαντικά ματς για τους «πράσινους», ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι είναι υποχρεωμένος να προετοιμάσει την ομάδα του έχοντας αρκετούς «πονοκεφάλους».  Ο Ζέκα, ο Λεντέσμα και ο Σάμπα έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ανέβασαν ρυθμό, ωστόσο θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τη Σταντάρ, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα πάει ουσιαστικά χωρίς παίκτες του άξονα. Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα φανεί στο μέλλον, με τον Ζέκα να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τους Βέλγους, ενώ ο Πασχάλης Στάικος απουσίασε. Μάρκους Μπεργκ και Ροντρίγκο Μολέντο έκαναν αποφόρτιση, ενώ Λέτο, Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες και Ρέις ακολούθησαν μόνο το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν γυμναστήριο.


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!